Bikini kort, altrad vinflaska och blockljus i lila

Hej!

Idag visar jag en uppsättning som jag visade igår hos Kristinas Scrapbooking. Jag fick en förfrågan om en present till en 50-åring som var en riktig utmaning. Beställaren hade rätt så specifika krav men jag tycker att jag lyckades infria dem rätt så bra. Ljuset och vinflaskan skulle gå i lila och svart så det var ju inte så svårt men kortet. Kortet skulle vara ett bikinikort med svart-vit prickig bikini. Personen skulle vara mycket brun, ha solglasögon och en mikrofon. Så här blev det:

DSCF8025 Mönsterpappret är ett äldre från Websters pages. Solglasögonen är tillverkade av silverpapper och svart CS med hjälp av ett par cirkeldies. Lite tunn vit spets fick pryda BH kanten.

DSCF8026

Mikrofonen är tillverkad av en rund cirkel i silver täckt med vit tyll. Svart CS till skaftet och aluminiumtejp som kant och knapp.

DSCF8042

DSCF8038 DSCF8034 DSCF8031 DSCF8030

Mönsterpappret på vinflaskan är egentligen ett halloweenpapper från Imaginations. Jag har stämplat och embossat text med silverpulver och använt ett sammetsband från TGR (5 kr för en rulle, gillas ;-) )

En reaktion på “Bikini kort, altrad vinflaska och blockljus i lila

 1. Anna

  Hej

  Hittade ditt extremt coola bikini kort. Undrar hur stort det är har du använt ett eller flera cardstock till basen? Hur stort blev det i slutändan?
  Tack på förhand

  /Anna

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>