Converse kort

Hej på dig!

Jag får börja med att be om ursäkt över att min blogg på sista tiden har varit så hopplöst eftersatt. Känner ibland att timmarna inte räcker till för allt man skulle vilja göra och allt för många går åt till sånt man helst skulle vilja slippa. Du vet väll om att du alltid kan kolla in mina alster på Kristinas Scrapbooking. Där bloggar jag varje lördag. Förra veckan visade jag ett par kort med conversesko på. Där finns även en mall.

DSCF8178 DSCF8340

Hoppa över dit om du vill se mera av dem.

Nu skall jag iväg och jobba lite. Ha det så bra.

Kram

Jenny

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>